OVER

headeraboutmama

Hoşgeldiniz! Welkom op mijn blog!

Ik ben Nisa, een kersverse mama van 25 jaar en woon samen met de liefde van mijn leven in het oosten des lands.
Mijn andere grote liefdes zijn eten, Netflix, boeken en koffie.
Geheel onverwachts raakte ik in december 2015 zwanger van mijn eerste kindje en in september 2016 was het dan zover: Taha was geboren en ik was een echte, heuse mama!

De zwangerschap zelf verliep niet altijd over rozen: we zaten middenin een renovatie, hadden net een puppy die behoorlijk wat training nodig had en dankzij toch aardig wat lichamelijke klachten heb ik mijn studie even on hold moeten zetten. Desalniettemin kan ik mij geen groter cadeau dan mijn zoontje voorstellen, hoe cliché dat ook eigenlijk klinkt.
Inmiddels heb ik er al een paar maanden als mama op zitten en het bevalt mij meer dan prima. Natuurlijk heb ik zo mijn loedermoeder momenten en slaat de twijfel meer dan regelmatig toe, maar op de één of andere manier valt alles precies op zijn plek.

Op het moment ben ik nog even een Stay At Home Mom, maar ik heb in de planning om in september weer mijn studie op te gaan pakken. Tot die tijd geniet ik nog even van mijn huisje-boompje-beestje situatie en maak ik alle kleine én grote mijlpalen van mijn minion mee.

about

headerthesite

De naam Luiers & Lahmacun heb ik gekozen omdat dit blog een kijkje achter de schermen biedt van een mama in een Turks-Nederlands gezin. Naast veel mama gerelateerde artikelen schrijf ik ook over cultuur gerelateerde zaken die komen kijken bij de opvoeding van onze zoon.

Luiers & Lahmacun is een persoonlijke mamablog. Dat betekent dat veel mama gerelateerde artikelen bestaan uit mijn eigen ervaringen en meningen.
Naast deze artikelen schrijf ik over van alles wat ik tegenkom wat ik handig, fijn of leuk vind. Denk hierbij aan speelgoed, kleding, soorten voeding, boeken en televisieprogramma’s.
De artikelen over kinderzaken zijn voornamelijk in lijn met de leeftijd waarin Taha zich bevindt, dus momenteel baby’s tot 1 jaar.

Dit blog gebruik ik om mijn ei kwijt te kunnen, om ervaringen met jullie uit te wisselen én een beetje als online scrapbook.

Ik wens jullie veel leesplezier, en mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben, stuur dan gerust een mailtje.

Advertenties